Jeugdbewegingen

PEPLO

Wij zijn 'DE PLEPLO', 'de PLEZANTE PLOEG' of 'CHIRO PLEPLO', de rare Chiro... De PlePlo, dit jaar 29 JAAR oud, werd opgericht uit de restanten van de vroegere CHIRO VAN LINKEROEVER of CHIRO STANNEKE.
Meer informatie

21-ste SCOUTING

Elk weekend zorgen wij dat we een vergadering klaar hebben staan voor jullie kinderen, zodat ze zich elke zondag van 9:30 tot 12:30 op en top kunnen amuseren met hun leeftijdsgenoten. Inschrijven kan via mail: groepsleiding@21ste.be, tijdens de opening of doorheen het jaar bij de groepsleiding.

Meer informatie

.


.

LANGE WAPPER
ZEESCOUTS -FOS

Wij zijn de 1ste FOS sea-scouts Lange Wapper van Antwerpen. Wij zijn aangesloten bij FOS Open Scouting, een actief-pluralistische, internationaal gerichte scouts- en gidsenbeweging.
De Lange Wapperbende zet samen koers uit naar Openheid - Respect - Avontuur & Fun - Familie(gevoel).

Meer informatie

AKABE

Scouts voor kinderen met een beperking

Akabe 5 & 6 Schep Vreugde wil kinderen en jongeren met een beperking uitnodigen om dit spel van scouting te spelen. Dit kan in onze groep omdat wij speciale aandacht besteden aan mensen met een mentale beperking. Deze werking is beter bekend als Akabe: 'Anders Kan Best!'

Wij willen onze leden de ruimte en kansen bieden om op een speelse manier hun eigen mogelijkheden en grenzen te ontdekken. We bieden hen de kans om hun eigen grenzen te verleggen en zo aan zelfontplooiing te doen. Onze Akabe-groep is een echte scoutsgroep en onze leden en leiding zijn aangesloten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Meer informatie

CITY PIRATES

"Via voetbal willen wij alle Antwerpse kinderen en jongeren kansen geven en competenties aanleren met aandacht voor gelijkwaardigheid, respect en engagement, met het oog op een stabiele en evenwichtige toekomst."

Meer informatie

ZAS

Zeescouts aan de stroom

Op onze prachtige zeescoutsbasis, met zicht op de Antwerpse rede, huizen er maar liefst 4 zeescoutsgroepen, aangesloten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen VZW.
Meer informatie